Hvorfor reise langt av gårde når du kan få alle verdens smaker på ett sted?

–Å nei, jeg er mett allerede. Vi fikk jo ikke prøvd fusion-lasagnen fra Silk Road! De to venninnene er bare noen av de mange stappmette gjestene som er innom Oslo Street Food denne søndagen. Og den iranske lasagnen de snakker om, den med kikertpasta, pistasj, aubergine og spinatsalat,er bare en av rettene som nå serveres i de mange matbodene i Torggata Bad.

 

16 spisesteder, 4 barer og 700 sitteplasser

Det er en pulserende og uformell stemning i gamle Torggata Bad. I de røffe lokalene som en gang huset et kommunalt bad, er bassengvannet byttet ut med gatemat fra alle verdenshjørner. Fordelt på 1800 kvadratmeter finner du i dag 16 spisesteder og fire barer som byr på blant annet japansk, filippinsk, libanesisk, meksikansk og peruansk mat. Med den nye mathallen Oslo Street Foodhar Torggata Bad blitt den nye matdestinasjon i hovedstaden. Målet er å servere gatemat på gourmetnivå, og maten skal være kjapp, god og rimelig.

En mann smiler i kassa foran Tuncos trendy gatekjøkken

Sunn og god gatemat: Tunco serverer ikke bare sunne og gode wok-retter, men for hvert måltid de selger, gir de også et måltid til et barn som trenger det.

Mennesker og mat: Det myldrer av mennesker og mat i gamle Torggata Bad. Oslo Street Food sørger for mat fra alle verdenshjørner.

Mellom øst og vest

Oslo Street Food i Torggata Bad ligger midt mellom øst og vest, og i et område der det skjer vanvittig mye. I denne urbane mathallen er det sitteplasser til rundt 700 gjester, og hit kan du gå enten du er ute etter en kjapp frokost, en jobblunsj, middag med familien eller en kveld ute med vennegjengen. Ettersom det er skjenkebevilling i hele lokalet, går gjestene fra matbod til matbod med glasset i hånda. Stemningen er hyggelig og uformell langs langbordene. Utover kvelden begynner DJ`en å spille og gulvet blir forvandlet til et dansegulv.

 

Møteplass for store og små

Oslo Street Food skal være en møteplass for store og små, og vil by på forskjellige aktiviteter. I lokalet har det derfor også blitt plass til en scene for konserter eller høytlesning for barn på søndager, så da kan man egentlig henge på Torggata Bad fra morgen til kveld!