I toppetasjen på Torggata Bad er det perler, paljetter, glitter og fjær så langt øyet ser. Denne kvelden er det nemlig Great Gatsby-fest i ett av de to selskapslokalene på Åpen Scene.

Åpen Scene ligger i toppetasjen på Torggata Bad, og er et populært sted for fest. Denne kvelden er det Great Gatsby-fest.

Mat, drikke og fest

– Bord, oppdekning, stearinlys og annen pynt var klart da vi kom hit en time før festen. Den siste timen brukte vi på å supplere med vår egen pynt, blant annet disse fine ballongene, forteller en av damene i festkomiteen. Hun har hvit paljettkjole og et hårsmykke med en fjær. De store, runde bordene er dekket med hvite duker og pyntet med stearinlys. Over bordene henger overdådige lysekroner i krystall. Gjestene har fått en treretters middag, og mat og drikke serveres av servitører som er korrekt antrukket i svarte bukser og hvite skjorter. Mens bartenderen gjør klart for kaffe avec, benytter noen av gjestene muligheten til å snike seg ut på takterrassen.

 

Åpen Scene ligger i 4. etasje i gamle Torggata Bad. Stedet ble pusset opp i 2016 og fremstår i dag som et trendy og urbant eventlokale med eneksklusiv touch. Lokalene er godt egnet til kurs og konferanse, og de er spesielt populære for kick-off, julebord, bursdag, bryllup eller andre typer av festligheter. Åpen Scene har to saler og har kapasitet til å ta i mot mellom 40-160 gjester til sittende bespisning og 300 gjester til fest.

 

Topp stemning

– Skål, ropes det fra ett av bordene.

– Skål, svarer resten av gjestene i kor.

Gjestene begynner å bli klare for fest, så når desserten er fortært, gjør personalet om lokalet til et festlokale. Halvparten av bordene ryddes vekk for å lage dansegulv, og salen deles av med romdelere for å gjøre lokalet mindre, mer intimt og for å gi riktig atmosfære. DJ-riggen settes fram, partylysene og røykmaskinen skrus på. Når DJ Lizzy og Frizzy starter musikken, stiger stemningen til himmels. Gjestene fyker ut dansegulvet, og der blir de helt til lokalet stenger klokka 3. Eller 3.30 for å være presis. For de siste gjestene vil ikke hjem. De vil feste mer. Akkurat sånn det skal være på tampen av en vellykket fest.

På Åpen Scene er det to saler til utleie. Lokalene har kapasitet til å ta i mot mellom 40-160 gjester til sittende bespisning og 300 gjester til fest.