Jeg har alltid reist mye. Det ligger i genene mine.

Jeg ble født i Kenya tidlig på 70-tallet, men da Idi Amin kom til makten, ble vi hentet ut av landet i store Hercules-fly. Vi måtte komme oss ut i løpet av 72 timer. Etter noen år, flyttet vi til Norge. Nå bor jeg på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Du hører det kanskje på Østfold-dialekten min? Jeg orker ikke å bo i Oslo, det er så mye rare folk her, så jeg pendler heller inn til Oslo hver dag. 1 time og ti minutter hver vei.

 

At det ble reisebransjen på meg, er ikke så rart. Min far elsket å reise. Så fort vi hadde muligheten, fylte han opp vår gamle Volvo Amazon og tok med familien på tur. Den bilen tok oss mange mil, til mange steder. Jeg synes Norge har mye å by på, og Hurtigruta står på bucket-listen min. Jeg skulle ønske at jeg kunne reise enda mer, men på sommeren reiser jeg helst ingen steder. Da er det fantastisk i Norge. Forrige sommer var det jo reneste Ibiza her!

 

Jeg er alt-mulig-mannen på jobben her i iTours. Problemløseren. Jeg har jobbet 27 år i reisebransjen og nå jobber jeg altså her, i det som er det største etniske reisebyrået i Norge. iTours er et iransk reisebyrå, og vi serverer gjerne kundene våre kaker og en kopp te. Vi vil ha det tradisjonelt. Kundene våre liker det.